Hur blev vi UCS Ekonomiservice?

Ekonomiservice i Sverige AB (UCS Ekonomiservice) är sedan 2015 ett dotterbolag till United Computer Systems in Scandinavia AB (UCS). UCS startade sin verksamhet 1993 som hårdvarubyggare och utvecklades till att arbeta med flera affärsområden såsom Industriell IT och IT Produkter och tjänster.

År 2001 kompletterade UCS verksamheten genom en satsning på försäljning av SPCS (numera Visma) bokföring- och affärssystem. Denna satsning var begynnelsen till vad som formade ytterligare ett affärsområde, UCS Ekonomiservice.

UCS Ekonomiservice utvecklades till att även arbeta med redovisning och att hjälpa företag med allt från enklare bokföring till bokslut, koncernredovisning och rådgivning samt även försäljning, driftsättning och utbildning av Visma produktportfölj och kringliggande stödsystem.

Den 1:a juli 2015 nådde UCS den milstolpe man sedan länge siktat mot! UCS blev en koncern och fortsättningsvis bedriver verksamheten i dotterbolagen Ekonomiservice i Sverige AB, UCS Industrial IT AB samt UCS IT Solutions AB.

Vill du kontakta oss? Fyll i dina uppgifter här, så hör vi av oss!

Eller ring oss direkt: 013 36 92 00